Tampoane de scaun

Un covoraș pentru protecție podea sub un scaun sau sub un scaun rotativ este cea mai bună soluție pentru a proteja suprafețele podelei de zgârieturi, pete și alte deteriorări. Realizate din materiale ecologice, covorașele noastre pentru scaune sunt durabile și sigure pentru sănătate și mediu. Dar covorașele pentru scaune nu îndeplinesc doar funcții practice, ci sunt, de asemenea, un plus pentru designul interiorului. Datorită unei varietăți de modele și culori, orice spațiu va deveni mai atractiv din punct de vedere vizual.

Tampoane de scaun
Tampoane de scaun [rezultate: 399]
Tampoane de scaun

Covorașe pentru protecție podea sub scaune - dreptunghiulare și rotunde

Alegerea finisajului potrivit al podelei este, desigur, o chestiune individuală - pentru unii, alegerea o vor reprezenta cu siguranță panourile, unii vor opta pentru o podea din lemn, iar alții vor alege covoare inovatoare. Cu toate acestea, un lucru va rămâne sigur, fiecare dintre tipurile de finisaj necesită atenție și îngrijire din partea noastră. În ciuda acestui fapt, nu găsim întotdeauna timp pentru astfel de activități. În această situație, soluția ideală este covorașul de protecție podea , care va proteja pe deplin suprafața lăsând-o într-o stare perfectă. Spuneți "nu" zgârieturilor și deteriorărilor care rezultă din presiunea scaunului pe suprafața pe care se află. Scapă de daunele și zgârieturile de pe panourile dumneavoastră, care sunt atât de ușor vizibile.

 

 

Avem ceea ce aveți nevoie, utilizați gama noastră largă de suport pentru podea pentru un scaun de birou în diferite dimensiuni și motive. Păstrați-vă podeaua în stare curată cu produsul nostru inovator!

Pentru confortul dumneavoastră, vă oferim două forme diferite de suporturi: dreptunghiulare și rotunde. Pentru aceasta poti alege din mai multe mărimi, în timp ce alegerea imprimeului este atat de mare încât cu siguranță o vei alege pe cea potrivită după bunul plac și care se potriveste designului tău interior.