Tablouri pe pânză - Banksy

Banksy este un artist contemporan care utilizează drept "pânză" pereții clădirilor, ziduri și spații publice. Drept urmare, este imposibil să fie închis între cei patru pereți ai unei galerii de artă. Efectuarea de reproduceri clasice ale desenelor sale este și ea imposibilă. Adesea, ceea ce creează este șters foarte repede, așa că desenele grafice ale lui Banksy rămân în memoria noastră doar datorită fotografiilor în care au fost imortalizate.

Tablouri pe pânză - Banksy
Banksy [rezultate: 16]
Tablouri pe pânză - Banksy

Banksy - decorațiuni de perete cu un mesaj special

Banksy este cu siguranță un artist greu de încadrat. Pe de o parte, opera sa este expusă în muzee și este prezentă în cursuri academice. Pe de altă parte, se apropie foarte mult de graffiti și lucrări pe care fiecare dintre noi le poate pune pe zid sau peretele clădirii. Cu toate acestea, se distinge prin faptul că preia subiecte dificile legate de cultura pop, consumerism, războaie, libertate și tot ceea ce ne creează probleme în lumea modernă.. Tablourile imprimate de Banksy vor atrage pe toți cei cărora le place creativitatea angajată, nu doar pozele frumoase de agățat pe perete. Ele sunt adesea folosite de tinerii care caută o modalitate de a-și exprima atitudinea față de lume și de a se opune evenimentelor din lumea care ne înconjoară. Mulți tineri utilizează limba folosită de Banksy. Tablourile cu șobolan sau o fetiță cu un balon au intrat permanent în imaginația oamenilor.

Banksy - tablouri pe pânză

După cum am menționat deja, lucrările lui Banksy sunt disponibile în majoritatea cazurilor doar sub formă de reproduceri, deoarece el nu creează pe un suport tradițional, ci pe pereți. Prin urmare, oferim tablouri pe pânză canvas. Sunt de o calitate excelentă și au un aspect proaspăt, modern, care se potrivește bine cu ilustrațiile moderne ale lui Banksy. Vedeți, de asemenea, reproducerile pe sticlă ale lui Banksy.

Vedeți, de asemenea, reproducerile pe sticlă ale lui Banksy.