1. HOME
  2. /
  3. Tablouri
  4. /
  5. DESTINAȚII
  6. /
  7. Baie

Tablouri pentru baie

Imprimeurile noastre pe sticlă se vor potrivi perfect în baie sau într-un salon de baie. Pot fi combinate cu o estetică tradițională și într-un aranjament modern cu accesorii și fitinguri minimaliste. Tablourile pe sticlă pentru baie au multe avantaje pe care le veți descoperi pe cont propriu foarte repede.

Tablouri pentru baie
Baie [rezultate: 2196]
Tablouri pentru baie

Baia într-un stil modern

Vedeți ce modele interesante am pregătit pentru amenajările dedicate băilor. În primul rând, ne concentrăm pe toate temele legate de apă, pentru că această asociere ne vine în minte în mod firesc. Vedeți ce vă va inspira cel mai mult. Pot fi cascade spectaculoase, râuri care curg domol, lacuri liniștite sau doar un fragment de apă înconjurat de un peisaj natural. Dacă vă interesează arta, vedeți una dintre colecțiile noastre de reproduceri. În funcție de stilul băii, puteți alege atât un apus impresionist deasupra lacului, cât și o grafică minimalistă japoneză cu Muntele Fuji în fundal.

Avantajele sticlei

Tablourile pe sticlă pentru baie au avantajul incontestabil că nu sunt susceptibile la umezeală. Prin urmare, nu trebuie să renunțați la utilizarea unor decorațiuni interesante pentru baie. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți materialul potrivit și, desigur, o calitate înaltă a manoperei. Imprimarea pe sticlă, chiar și în ciuda condițiilor nefavorabile, își păstrează calitatea originală, culorile nu se estompează și suprafața nu își pierde calitățile după curățare repetată. Se spală foarte ușor și fără probleme. Tot ce aveți nevoie este o lavetă umedă și puțin lichid pentru a curăța sticla.