Furnire de mobilier

Dați un aspect proaspăt și nou casei dvs. Cu folia autoadezivă pentru mobilă. Datorită acesteia, îți poți schimba spațiul în câteva minute fără a investi în înlocuirea costisitoare a echipamentelor. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor idei de renovare sau de reproiectare a mobilierului, folia autoadezivă pentru mobilă este soluția perfectă! Vă ajută să vă decorați spațiul cu un accent modern și luxos. Foliile noastre autoadezive pentru ambalarea mobilierului au o serie de modele frumoase și unice astfel că îl vei găsi cu siguranță pe cel potrivit cu stilul interiorului tau.

Furnire de mobilier
Vizualizați
rozwiń
zwiń
Color
Furnire de mobilier [rezultate: 475]
Furnire de mobilier

Dacă sunteți în căutarea unui folii autoadezive pentru mobilă, ați venit la locul potrivit! Folia noastră autoadezivă aderă perfect la suprafață, fără a o deteriora. De asemenea, este ușor de dezlipit fără a deteriora mobilierul. Folia autoadezivă de mobilier este realizată din material de înaltă calitate, durabilă, este perfectă pentru obținerea aspectului dorit al mobilierului în proiectul tău.

Folia autoadezivă de mobilier din PVC rezistent

Folia noastră autoadezivă poate fi folosită în multe moduri, de ex. poate fi utilizată pentru a acoperi fronturile dulapului și a comodelor, părțile laterale ale dulapurilor, acoperirea rafturilor sau acoperirea fundului sertarelor. Există multe posibilități! Datorită acestui lucru, poți personaliza mobilierul simplu sau deteriorat care pare banal si plictisitor. În funcție de stilul casei tale, poți alege dintre diferitele modele și culori. Veți găsi de ex. Folie autoadezivă pentru mobilier cu motive natur, cu elemente geometrice sau cu folie imitand lemnul și marmura. Oferim fațete de mobilier în stil minimalist, vintage și mai îndrăznețe, cum ar fi furnir adeziv în stil boho sau pop-art. Creăm furnirul noastru de mobilier folosind cele mai noi tehnologii, având grijă de fiecare detaliu!