Fototapete autoadezive - Cum funcționează MagicStick?

Descoperiți Coloray MagicStick! Acesta este unul dintre cele mai usor de asamblat materiale de fototapet disponibile pe piață!
MagicStick seamănă cu o țesătură subțire la atingere, auto-adezivă și nu necesită utilizarea de adeziv în timpul asamblării! Avantajul său suplimentar este îndepărtarea rapidă și ușoară - puteți îndepărta cu ușurință tapetul de pe perete, fără a afecta vopseaua de la bază. De asemenea, puteți instala tapetul personal.


Spre deosebire de tapetul tradițional, materialul MagicStick nu crapă, nu se încrețește și nu se uzează. Tapetul poate fi mutat oriunde, scos și refolosit în câteva clipe. Este chiar atât de uşor! În acest caz, vă recomandăm să păstrați folia de protecție :)


Puteți plasa rapid și ușor materialul pe orice suprafață netedă! Nu vă recomandăm să folosiți acest material peste vopsea de latex.
Vedeți cât este de ușor să decorați un interior cu MagicStick! ♥

Fototapete autoadezive - Cum funcționează MagicStick?
UNDE SE POATE FOLOSI TAPETUL MAGICSTICK?
plafoane
pereți
dulapuri
comode
frigidere
mașini de spălat
... ȘI MULTE ALTE SUPRAFEȚE NETEDE!
MagicStick wallpaper

Adeziv magic!

Tapetul Coloray MagicStick este foarte ușor de lipit și de îndepărtat. Îi puteți schimba cu ușurință poziția oricând sau îl puteți folosi în altă parte!
removable wallpapers

PROIECTAȚI-VĂ PERETELE

Tapetul pe material MagicStick este durabil și rezistent, dar dacă vă plictisiți de model, îl puteți dezlipi fără să vă faceți griji că veți deteriora peretele.
modern peel and stick wallpaper

DESIGN ELEGANT

MagicStick are un finisaj mat, oferind tapetului un aspect elegant. Spre deosebire de tapetul tradițional, nu se rupe și nu se deteriorează, așa că vă veți bucura de un aspect proaspăt al pereților pentru mulți ani.
self-adhesive wallpaper

FĂRĂ UTILIZARE DE ADEZIV!

Materialul MagicStick este autocolant, nu aveți nevoie de adeziv pentru a monta tapetul!
easy to apply wallpaper

FĂRĂ INSTRUMENTE SUPLIMENTARE

Nu aveți nevoie de niciun instrument pentru a instala tapetul MagicStick. Este suficientă o singură persoană pentru ajutor!
easy removable wallpaper

DEZLIPIRE UȘOARĂ

În comparație cu tapeturile tradiționale, lipite, detașarea materialului MagicStick este simplă și sigură pentru pereții dvs.!