Tablouri de sticlă - Van Gogh

Puteți vedea picturile lui Van Gogh nu numai în muzeu, ci și în confortul propriei case. Vedeți cele mai faimoase lucrări ale unuia dintre artiștii asupra cărora impresionismul și-a lăsat o amprentă puternică. Reproducerile operelor de Van Gogh sunt o propunere excelentă pentru persoanele cărora le plac nu numai culorile, ci și motivele interesante, cu multe înțelesuri.

Tablouri de sticlă - Van Gogh
Van Gogh [rezultate: 36]
Tablouri de sticlă - Van Gogh

Tablouri celebre în propria casă

Cu siguranță, cel mai cunoscut tablou al artistului este „Floarea-soarelui”. Această reproducere este aleasă adesea pentru a introduce culori vii în interior sau pentru a însufleți o amenajare. Se potrivește la fel de bine în sufragerie, cât și în bucătărie sau camera de zi. Să nu uităm totuși, că la începutul drumului său artistic, Van Gogh a folosit adesea culorile pământului și nuanțe închise. Așadar, dacă preferați astfel de culori, vă poate interesa una dintre reproducerile picturilor de Van Gogh.

 


Din păcate, pictorul nu a fost apreciat în timpul vieții și s-a confruntat, în același timp, cu probleme de sănătate mentală. Acest lucru este vizibil în operele sale, care uneori sunt foarte neliniștitoare. Veți găsi și astfel de sugestii explorând tablourile noastre imprimate pe sticlă. Van Gogh merită considerat nu numai pentru „Floarea-soarelui”.

Vedeți, de asemenea, reproducerile pe pânză canvas după Van Gogh.