Tablouri pentru sufragerie

Atunci când decorați sufrageria, trebuie să țineți cont de multe aspecte. Foarte importante sunt aspectele vizuale, funcționalitatea elementelor individuale și potrivirea aranjamentului la restul casei. Cu toate acestea, aici se petrece de obicei cel mai mult timp, motiv pentru care avem o grijă deosebită de decor și selectăm cu atenție elementele individuale. Ce s-ar potrivi pe peretele din sufragerie?

Tablouri pentru sufragerie
Sufragerie [rezultate: 1104]
Tablouri pentru sufragerie

Accesorii elegante pentru salon

În acest tip de încăpere, avem adesea la dispoziție o zonă mare de perete, care creează un fundal ideal pentru un decor mai mare sau o galerie de elemente mai mici. Tablourile elegante pentru sufragerie pot fi potrivite din diferite puncte de vedere. Uneori sunt selectate în funcție de culoare, alteori determinantul este tema sau stilul în care au fost realizate. Puțini oameni își pot permite tablouri de perete realizate de cei mai mari maeștri ai picturii. În acest caz, ne vin în ajutor reproducerile. Datorită acestora, puteți avea în sufragerie "Floarea-soarelui" de Van Gogh sau una dintre gravurile lui Hokusai Katsushika. Pentru ca efectul să fie cât mai similar cu originalul, efectuăm o imprimare de înaltă calitate, care permite reproducerea excelentă a culorilor și afișarea chiar și a celor mai mici detalii. Primiți o reproducere excelentă de fiecare dată când alegeți tablouri imprimate pe pânză, cât și în cazul celor imprimate pe sticlă. Mai mult, ele își mențin calitatea pentru o perioadă foarte lungă de timp. Nu se estompează sub influența luminii și arată la fel de bine după ani de zile.

Un stil modern în sufragerie

Modul în care aranjați sufrageria și stilul care va domina depinde, de asemenea, de decorațiunile și accesoriile alese. Ne axăm foarte des pe stilul modern, care este dominat de materiale precum metalul, piatra, lemnul brut și betonul. Decorarea pereților sufrageriei cu astfel de elemente nu este dificilă. Puteți alege ceva minimalist, cu elemente puține sau, dimpotrivă, foarte expresiv și contrastant. Tablourile moderne pentru sufragerie pot fi accentul de culoare necesar într-un interiorîn care predomină culorile gri şi negru.

Sticlă sau pânză

Este evident că decorarea pereților din sufragerie ar trebui să se potrivească cu mobilierul și alte elemente de design interior. Există stiluri de decor la care se potrivește atât pânza, cât și sticla. Cu toate acestea, în multe situații, este mai bine să alegeți numai unul dintre aceste materiale. Tablourile pentru sufragerie imprimate pe pânză sunt de obicei alese pentru interioare în stil clasic, englezesc și elegant, pline de antichități. Acest decor este o versiune ceva mai modernă a unui tablou clasic. În cazul nostru, acestea sunt reproduceri imprimate, lipsite de rama tradițională. Pânza este întinsă peste un cadru invizibil, iar imprimeul se extinde peste margini, ceea ce sporește și mai mult efectul final.