Tablouri pe pânză - Van Gogh

Van Gogh a fost un pictor influențat foarte mult de impresionism. Este un artist cu o istorie tragică care și-a dobândit faima pe care o merita abia după moartea sa. Tablourile sale celebre precum „floarea-soarelui” se caracterizează prin culori vii, dar nu a folosit întotdeauna o paletă de culori strălucitoare și pline de viață. Mai ales la începutul vieții, a folosit în principal nuanțe închise și culori pământii.

Tablouri pe pânză - Van Gogh
Van Gogh [rezultate: 36]
Tablouri pe pânză - Van Gogh

Reproducerile operelor lui Van Gogh în casa dvs.

Contactul cu cultura înaltă este foarte important pentru mulți oameni. Pe lângă vizitarea galeriilor sau răsfoirea albumelor, merită să vă înconjurați de artă. Noi vă sugerăm tablouri imprimate. Van Gogh este un creator care se bucură de un număr mare de admiratori. A abordat o gamă largă de subiecte, de aceea în galeria noastră veți găsi străzi învăluite în întuneric, natură moartă, peisaje și autoportrete celebre. Van Gogh s-a luptat cu probleme mentale aproape toată viața, ceea ce se reflectă în multe dintre lucrările sale. Nu lasă privitorul indiferent, motiv pentru care constituie o alegere excelentă pentru cei cărora le place să-și decoreze pereții casei cu tablouri cu un sens mai profund. Tablourile lui Van Gogh atrag privirea, ne fac să ne uităm la textură, la lumină și la culori. Merită să acordați atenție și tablourilor mai puțin cunoscute sau mai puțin populare.

Tablouri tipărite - Van Gogh

Oferim reproduceri ale picturilor lui Van Gogh imprimate pe pânză canvas. Forma propusă a tablourilor este diferită de lucrările clasice, deoarece este lipsită de o ramă tradițională. Datorită acestui lucru, lucrarea pare mai modernă, dând în același timp impresia de artă reală. Dacă vă place Van Gogh, tablourile din proiectele noastre vă vor atrage cu siguranță. Saturația culorilor și reproducerea detaliilor este excelentă.

Vedeți, de asemenea, reproducerile pe sticlă ale lui Van Gogh.