Inspirați-vă cu Coloray

Vă invităm în locul nostru plin de inspirație, datorită căruia vei crea spații frumoase în jurul dvs. Aici veți găsi idei grozave de design interior și produse care vă vor ajuta să aduceți o atmosferă uimitoare în casa dvs. Datorită nouă, veți descoperi cele mai recente tendințe, sfaturi despre design interior și cum să efectuați personal o metamorfoză uimitoare a casei.

ARTICOLE [rezultate: 6]

Paul Cézanne - opere de artă

Pictorul francez Paul Cézanne a vrut să descrie lumea și să influențeze impresiile umane într-un mod nou, așa că a rupt cu multe tradiții artistice. Schimbările care au avut loc în cariera sa artistică și în tehnica de pictură au avut un impact uriaș asupra artei contemporane. Explorați împreună cu noi viața și picturile lui Paul Cézanne.

citește mai mult

Folii autoadezive pentru mobila - 5 idei pentru utilizarea lor

Redecorarea locuinței poate fi o provocare plină de creativitate și satisfacții, iar foliile autoadezive pentru mobilă reprezintă o soluție accesibilă și versatilă pentru a insufla un nou suflu oricărui spațiu.

citește mai mult

Reproduceri ale celor mai faimoase picturi de Vincent van Gogh

Lucrările pictorului olandez Vincent van Gogh sunt cunoscute în întreaga lume și au jucat un rol foarte important în definirea artei secolului al XX-lea. Evenimentele din viața lui și locurile pe care le-a vizitat au devenit o sursă de inspirație pentru crearea unor tablouri minunate în spirit post-impresionist.

citește mai mult

Cum să agățați tablourile? Idei și inspirații pentru o galerie în casă

Tablourile combinate corespunzător pot schimba într-un mod uimitor spațiul gol de pe pereții dvs., dar agățarea lor nu este atât de ușoară pe cât pare. Este nevoie de timp ca să vă gândiți la un plan exact de acțiune. Vă vom sfătui cum să selectați și cum să agățați cu îndemânare tablourile în câțiva pași.

citește mai mult