Inspirați-vă cu Coloray

Vă invităm în locul nostru plin de inspirație, datorită căruia vei crea spații frumoase în jurul dvs. Aici veți găsi idei grozave de design interior și produse care vă vor ajuta să aduceți o atmosferă uimitoare în casa dvs. Datorită nouă, veți descoperi cele mai recente tendințe, sfaturi despre design interior și cum să efectuați personal o metamorfoză uimitoare a casei.

ARTICOLE [rezultate: 4]

Reproduceri ale celor mai faimoase picturi de Vincent van Gogh

Lucrările pictorului olandez Vincent van Gogh sunt cunoscute în întreaga lume și au jucat un rol foarte important în definirea artei secolului al XX-lea. Evenimentele din viața lui și locurile pe care le-a vizitat au devenit o sursă de inspirație pentru crearea unor tablouri minunate în spirit post-impresionist.

citește mai mult

Cum să agățați tablourile? Idei și inspirații pentru o galerie în casă

Tablourile combinate corespunzător pot schimba într-un mod uimitor spațiul gol de pe pereții dvs., dar agățarea lor nu este atât de ușoară pe cât pare. Este nevoie de timp ca să vă gândiți la un plan exact de acțiune. Vă vom sfătui cum să selectați și cum să agățați cu îndemânare tablourile în câțiva pași.

citește mai mult

Ce fototapet să alegeți pentru dormitor?

Fototapetele de dormitor sunt geu de ales, mai ales când există atât de multe modele și culori care captează atenția. Merită să rețineți totuși că efectul final depinde foarte mult de fototapetul de dormitor pe care îl veți alege.

 

citește mai mult

Cele mai la modă fototapete - un accesoriu original pentru interiorul dvs

Fototapetele sunt o modalitate modernă de a transforma un interior rapid și original. Datorită instalării simple și rapide, imprimeurilor de efect și modelelor și culorilor diverse, tapetul este ales nu numai de părinții care amenajează camere pentru copii, ci și de casele de modă, restaurante și puburi.

citește mai mult