Tablouri de sticlă - reproduceri

Este posibilă combinarea picturii clasice și decorațiunilor moderne de perete? Cu siguranță! Reproducerile picturilor celebre imprimate pe sticlă vă vor permite să aveți în casă lucrări ale celor mai mari maeștri fără a fi nevoie să utilizați pânză tradițională.

Tablouri de sticlă - reproduceri
REPRODUCERI [rezultate: 168]
Tablouri de sticlă - reproduceri

Tablouri ale pictorilor celebri în casa dvs.

Este evident că cele mai cunoscute tablouri pot fi expuse în casele noastre doar sub formă de reproduceri. Demonstrăm că pot arăta grozav nu numai pe pânză canvas, ci și ca tablouri pe sticlă. O astfel de formă minimalistă, care este foarte neutră, se potrivește foarte bine în combinație cu pictura clasică, dar și cu imaginile grafice ale artiștilor contemporani. Galeria noastră include propuneri de reproduceri după Claude Monet, Van Gogh, Mariano Rossi, Hokusai Katsushika, Vasily Kandinsky, Paul Cezanne, Jean Bernarde, Marimoto Toko și Banksy.

 


Acesta este un spectru larg de artiști care au creat lucrări clasice și impresioniste, ilustrații tradiționale japoneze și chiar street art. De aceea, suntem convinși că printre atât de multe opere de artă, veți găsi una care se va potrivi perfect la gusturile dvs. Ele pot fi folosite în sufragerie, dormitor, bucătărie și camera de zi. O mulțime de tablouri se vor potrivi și în camerele de copii. Mai ales, atunci când doriți să alegeți decorațiuni atemporale, și nu tipice pentru copii. Datorită proprietăților sale și curățării simple, sticla este un decor perfect pentru o baie sau un salon de baie.

Vedeți, de asemenea, tablourile pe pânză canvas cu reproduceri.