Autocolante pentru scări

Scările au o funcție foarte importantă în fiecare casă. Dar uneori devin plictisitoare și nu știm ce să facem cu ele. Înlocuirea lor cu altele noi nu înseamnă doar costuri ridicate, ci și o renovare de mai multe zile și mizerie. În schimb, le puteți schimba aspectul în câteva momente cu autocolante pentru scări care le vor schimba aspectul și vor face din scările dvs. un decor al casei!

Autocolante pentru scări
Autocolante pentru scări [rezultate: 26]
Autocolante pentru scări

Autocolante de montat sub trepte – modele uniforme

În oferta noastră veți găsi autocolante uimitoare de lipit sub trepte cu modele abstracte solide care vă va transforma scările într-un element decorativ uimitor și vor atrage privirea. Puteți alege, de asemenea, modele geometrice care vor crea un mozaic frumos. În plus, puteți alege un model care se repetă pentru a completa perfect interiorul. Fiecare dintre aceste soluții este disponibilă atât în nuanțe deschise, luminoase, care vor fi perfecte pentru scări mai întunecate, cât și în tonuri închise, care vor completa perfect interioarele luminoase, adăugându-le puțin contrast. Și toate acestea fără echipamente inutile și doar în câteva minute!

Autocolante pentru scări – modele 3D

Pe lângă autocolantele cu modele uniforme, oferim și autocolante frumoase care se combină pentru a forma un model unic care oferă un efect 3D. Aceasta este o soluție eficientă care arată bine pe scări drepte și întortocheate, dându-le un aspect uimitor. Avem aceste autocolante cu modele cu flori și plante, care vor funcționa bine în interioare delicate și vor completa perfect casele în stil clasic. pe de altă parte, modelele în acuarelă vor funcționa grozav în interioare moderne, dându-le un aspect neobișnuit. Autocolantele cu model continuu sunt disponibile atât în culori deschise, luminoase, cât și în culori închise, care dau o atmosferă aparte. Schimbați-vă casa în câteva clipe, fără a fi nevoie să înlocuiți întreaga scară.