Tablouri de sticlă - Claude Monet

Reproducerile operelor lui Monet sunt alese destul de des pentru decorarea apartamentelor și caselor. Tablourile sale impresioniste au câștigat recunoaștere în timpul vieții artistului și au intrat în paginile istoriei artei. Am decis să includem în colecția noastră cele mai faimoase lucrări ale sale, dar și pe cele care nu au câștigat o popularitate atât de mare.

Tablouri de sticlă - Claude Monet
Claude Monet [rezultate: 84]
Tablouri de sticlă - Claude Monet

Cele mai faimoase tablouri de Monet în propria casă

Monet a fost un pictor care nu a folosit drept inspirație doar un singur subiect. În această categorie veți găsi peisaje pline de o feerie de culori, dar și natură moartă. Maestrul impresionismului a acordat atenție luminii și modului ei de așezare pe suprafețe. De aceea, operele sale stimulează imaginația și acționează asupra simțurilor.
Una dintre caracteristicile impresionismului a fost utilizarea culorilor și a luminii pentru a obține un rezultat final uimitor. Tocmai așa a crerat Monet. Reproducerile după lucrările sale nu ne plictisesc repede, atrăgând de fiecare dată privirea și inspirând privitorul. Sunt perfecte ca decorațiuni în salon, precum și în dormitor sau într-un birou.

Vedeți, de asemenea, reproducerile pe pânză canvas după Claude Monet.