Tablouri pe pânză - Vasili Kandinsky

Vasili Kandinsky a fost un pictor rus care s-a născut în Rusia, cu toate acestea, munca sa a depășit cu mult granițele acestei țări. Nu numai că a creat lucrări abstracte, dar a fost și unul dintre fondatorii și reprezentanții acestui stil. Galeria noastră include tablouri celebre de Wassili Kandinsky și lucrări mai puțin populare care se potrivesc perfect ca decor în casă.

Tablouri pe pânză - Vasili Kandinsky
Vasily Kandinsky [rezultate: 9]
Tablouri pe pânză - Vasili Kandinsky

Reproduceri de tablouri - Kandinsky

În oferta noastră, încercăm să oferim propuneri variate de tablouri imprimate. De aceea, alegem o varietate de stiluri și artiști din diferite epoci. Prin urmare, nu putea lipsi de aici Kandinsky, care a fost precursorul abstracționismului. Deși rădăcinile sale sunt rusești, el și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în Europa de Vest. A murit în Franța, a cărei cetățenie a primit-o cu câțiva ani înainte de moarte. În galeria noastră veți vedea tablouri colorate și imaginative. Wassily Kandinsky a folosit culori intense, combinații contrastante și s-a concentrat pe o multitudine de detalii geometrice. De aceea este greu să treceți cu indiferență pe lângă operele sale.

 


Deci, dacă sunteți în căutarea unui decor spectaculos pentru sufrageria dvs. sau vreți să dați interiorului o nouă expresie, cele mai cunoscute tablouri ale acestui artist vor fi cu siguranță o alegere potrivită. Efectuarea de reproduceri ale tablourilor cu utilizarea imprimeurilor pe pânză canvas, este o formă modernă și de bun gust de decorare a peretelui. Acestea sunt tablouri cu o pânză întinsă peste un cadru (targă), fără o legare clasică. Datorită acestui fapt, aceste produse îmbină perfect tradiția și modernitatea. Vedeți propunerile de reproduceri după Kandinsky pe care le-am pregătit pentru dvs. și verificați care dintre ele se va potrivi cel mai bine la nevoile dvs.

Vedeți, de asemenea, reproducerile pe sticlă ale lui Kandinsky.