Tablouri pentru dormitor

Amenajarea dormitorului este importantă, deoarece acesta este un loc în care dormim în primul rând? Sigur că da. Este cel mai privat spațiu din casă. Aici vă puteți relaxa, vă puteți odihni în timpul zilei, puteți dormi după amiază sau pur și simplu puteți citi o carte. Avem multe idei interesante în colecția noastră. Ce s-ar potrivi pe peretele din dormitor?

Tablouri pentru dormitor
Dormitor [rezultate: 2196]
Tablouri pentru dormitor

Un tablou pe pânză sau pe sticlă?

Atunci când alegeți un decor de perete, gândiți-vă cum arată dormitorul dvs. Peretele din spatele patului este destinat pentru decor sau poate cel din partea opusă. De asemenea, gândiți-vă cu atenție la zona pe care o aveți la dispoziție. Poate deveni mai mică, de exemplu, dacă doriți să agățați un ecran sau un televizor pentru vizionarea de filme în fața patului. Atât când vine vorba despre reproduceri pe sticlă, cât și despre tablouri imprimate pe pânză, merită să vă gândiți la cele de dimensiuni mari. Datorită acestui lucru tablourile din dormitorul dvs. pot fi elementul principal al designului interior. De tablou va depinde în mare măsură atmosfera locului în care vă odihniți. De obicei, se presupune că aici ar trebui să existe în principal culori deschise sau nuanțe închise, întotdeauna într-o paletă atenuată, fără culori puternice sau modele prea contrastante. Cu toate acestea, există și excepții de la această regulă. S-ar putea să descoperiți că aveți un somn grozav într-o cameră dominată de roșu sau de decorațiuni în stil pop art. Urmați-vă instinctul - tablourile moderne își pot face apariția și în dormitorul dvs. - cu Andy Warhol și Banksy în frunte.

Un dormitor de vis la un preț avantajos

Aveți deja o idee despre dormitorul dvs., dar simțiți că aranjamentul ar putea costa prea mult? La noi puteți găsi tablouri ieftine, care sunt în același timp un decor interior frumos. Un design bun nu trebuie să coste prea mult. Tablourile moderne pentru dormitor imprimate pe sticlă sau pe pânză au un preț accesibil. În același timp, ne bucurăm că le oferă clienților noștri, adică și dumneavoastră, posibilitatea de a avea în propria locuință o reproducere a operelor celor mai mari maeștri ai picturii și desenului.