Tablouri de sticlă - Vasili Kandinsky

Deși Vasily Kandinsky s-a născut în Rusia, lucrările sale artistice au fost legate în mare parte de activitățile europene ale artistului. El este unul dintre reprezentanții abstracționismului, precum și unul dintre creatorii acestei tendințe. Am ales tablouri binecunoscute de Vasily Kandinsky, dar și câteva care nu prea sunt cunoscute de public.

Tablouri de sticlă - Vasili Kandinsky
Vasily Kandinsky [rezultate: 9]
Tablouri de sticlă - Vasili Kandinsky

Cele mai cunoscute tablouri abstracte

După cum puteți observa, vă prezentăm pe site-ul nostru o varietate de stiluri și teme de tablouri. Reproducerile operelor de Kandinsky sunt cu siguranță un tribut adus artei abstracte. Caracteristice pentru operele lui sunt combinațiile contrastante de culori, culorile expresive și detaliile cu forme geometrice.

 


Tablourile de Kandinsky sunt cu siguranță o alegere bună dacă doriți decorațiuni de perete care să însuflețească interiorul și să-i adauge dinamică. Tablourile lui Wassily Kandinsky pot fi potrivite la diferite tipuri de aranjamente interioare. Ele vor fi cu siguranță elementul principal al designului interior într-o cameră cu un design simplu, modern, aducând energie, culoare și motive expresive, dar abstracte.

Vedeți, de asemenea, reproducerile pe pânză canvas după Kandinsky.