Fototapete Tendințe

Tendințele în designul interior în anul 2023 se vor concentra culori ceva mai calde. Culorile anului în conformitate cu Pantone sunt Griul Calmant și Galbenul Luminos optimist care va trezi cu siguranță imaginația și va deveni un element decorativ expresiv. În acest an, griul și galbenul vor fi bine văzute nu numai pe pereți, ci și în accesorii și detalii de design interior.

Culorile pământului

Anul 2023 este, cu siguranță, plin de culorile pământului, de la deșertul ars de soare, la scorțișoară caldă și bej nisipos. Verde – kaki și măsliniu. Un alt hit al sezonului va fi, de asemenea, un total-look bej, nu numai pentru diversificarea albului scandinav.

Loft și Boho – un timp pentru răchită și metal

Amenajările interioare de anul trecut, pline de plante, flori și mobilier din răchită, vor în continuare în vogă. Jungla urbană a crescut în interioare și a prins rădăcini pentru totdeauna. Motivele tropicale, florale și de pădure vor continua să aibă succes. Cu cât mai multe nuanțe de verde în interior, cu atât mai bine! Pe lângă culorile pământului, merită să introduceți în casă și un pic de soare – Culorile anului 2023 potrivit Institutului Pantone sunt: Galben Luminos și Gri Calmant. Alegeți, de asemenea, pasteluri și accesorii în culori metalice. Combinațiile neobișnuite, cum ar fi răchită-sticlă-metal, sunt, de asemenea, la modă. În 2023, ne-am înconjurat de plante vii, dar și de spice uscate de cereale sau de buchete de flori sălbatice.