Bestsellers

Tapetele noastre autoadezive stârnesc mult interes, motiv pentru care am decis să vă ajutăm în căutările dvs. și să colectăm toate cele mai populare produse la un singur loc. Ce teme sunt cele mai populare în prezent?

Compozițiile florale - frumoase, trecătoare, delicate

Ceea ce v-a fermecat cel mai mult sunt florile. Nu este deloc surprinzător. Florile sunt cele mai frumoase daruri ale mamei natură. Cele mai atrăgătoare modele includ compoziții pastelate de trandafiri, pe care sunteți bucuroși să le alegem pentru camerele copiilor. Datorită florilor, interiorul dobândește un farmec natural. Tapetele uriașe, florale împodobesc dormitoarele și sufrageriile. Trandafirii sunt un decor frumos pentru camerele fetițelor.

Constelații - o alegere bună pentru un viitor om de știință

Copiii sunt curioși despre lume, așa că merită să le dezvoltați interesele. Cu tapetele noastre autoadezive, copilul dvs. va descoperi planete și stele, va învăța să recunoască animalele forestiere și poate va propune singur o adevărată expediție la munte. Unul dintre motivele alese adesea pentru camerele băieților sunt constelațiile. Motivele spațiale sunt o idee excelentă pentru a vă interesa copilul despre fenomene naturale și știință.

Găsiți modelul perfect

Motivele botanice, cum ar fi monstera sau frunzele de bananier, sunt, de asemenea, foarte populare. Modelele menținute în stil vintage și retro sunt, de asemenea, foarte populare. Clienții întreabă adesea și despre tapete scandinave, minimaliste pentru bucătărie sau baie. Datorită selecției nelimitate de modele și culori, fiecare client va găsi în oferta noastră ceva potrivit.