1. HOME
  2. /
  3. Fototapete
  4. /
  5. Fototapet Înflorit
încărcarea creatorului

Fototapet Înflorit

Vedeți frumusețea uimitoare a decorului datorită fototapetului modern care va transforma stilul fiecărui aranjament interior.
Fototapet MagicStick
Fototapet MagicStick Fototapet Vinyl 350g Fototapet Laminat Fototapet Vlies Fototapet Latex
250 x 250 cm
250 x 250 cm
250 x 250 cm
250 x 250 cm
250 x 250 cm
250 x 250 cm
250 x 250 cm
250 x 250 cm
250 x 250 cm
250 x 250 cm
Personalizați produsul
Solicitați o altă dimensiune
LEI
- +
În coş
O gamă largă de metode de plată
Produse de înaltă calitate de la producător.
Comanda dvs. va fi trimisă pe: lun, 17.06 - mar, 18.06
Adaugă la favorite
Partajare
Pin it

Vedeți frumusețea uimitoare a decorului datorită fototapetului modern care va transforma stilul fiecărui aranjament interior. Când aranjați orice spațiu, este important să alegeți culori care să formeze o compoziție armonioasă și să rezoneze cu alte elemente ale interiorului. Decorarea unui spațiu fenomenal este o adevărată provocare. Prin urmare, în sortimentul Coloray.cz puteți găsi multe ornamente frumoase imprimate în cea mai înaltă calitate, care vor diversifica spațiul complet în orice amenajare. Alegeți Fototapet Înflorit care este un decor excelent pentru fiecare încăpere. Interiorul dvs. va câștiga energie nouă. Ornamentele universale din magazinul Coloray.cz vor schimba într-un stil grozav fiecare cameră. Vă încurajăm să explorați oferta noastră. Inspirați-vă și alegeți o soluție unică care va aduce energie de primăvară în interiorul dvs. Oferiți-i spațiului dvs. ceea ce merită! Creați un loc original cu suflet unde veți dori să vă întoarceți după o călătorie. În prezent, tendințe de design interior se referă la o întoarcere la natură. Aduceți natura și în casa dvs.

Materiał

Magic Stick

 

Fototapetul MagicStick este un material inovator pentru sarcini speciale cu posibilitatea de dezlipire și lipire multiplă. Nu se murdărește, nu se rupe, se montează rapid și ușor. Nu este potrivit pentru lipire pe suprafete acoperite cu vopsea acrilică și latex. Este ușor de îndepărtat și lipit în orice loc, iar montarea în sine nu durează mai mult de 30-60 de minute. Fototapetul din material MagicStick poate decora orice interior!

 Tapeta winylowa

 

 

Fototapet din vinil - durabilitate și rezistență. Vinilul este un material rezistent la temperaturi ridicate și umezeală, iar datorită bazei din vlies este rezistent și la întindere și deformare, astfel încât poate fi folosit cu succes în bucatarie sau în baie. Tapetul din vinil este rezistent și la amprente, este suficient să-l ștergeți din când în când cu o lavetă umedă. Montarea necesită utilizarea unui adeziv dedicat pentru tapetul de vinil!

Tapeta laminowana

 

 

Fototapetul laminat este foarte popular printre clienții noștri. Nu este deloc surprinzător, la fel ca și tapetul de vinil, este rezistent la umiditate și temperatură, astfel încât poate deveni un decor original al bucătăriei și al băii, iar culorile sale își vor păstra intensitatea ani de zile. Montarea nu necesită adeziv de tapet, deoarece materialul este autoadeziv.

 Tapeta lateksowa

 

 

Fototapet de latex - datorită suprafeței netede, satinate, materialul de latex permite obținerea unui efect fotografic. Acest tip de fototapet va funcționa excelent în sufragerie, birou, camera copiilor și baie. Materialul durabil și culorile vii garantează un efect impresionant pentru o lungă perioadă de timp de utilizare. Montarea necesită utilizarea unui adeziv dedicat pentru tapetul de latex.

 

Flizelina

 

 

Fototapet vlies - materialul vlies este un produs tipic clasic. Datorită tehnologiilor moderne, tapetul vlies este complet ecologic, fără materiale artificiale. Baza din vlies este mai groasă decât în cazul altor materiale, ceea ce permite reducerea și netezirea neregularităților de pe suprafața peretelui. Tapetul vlies este o soluție care combină clasicul și modernitatea, de aceea poate fi folosit cu succes pentru decorarea oricărui interior. Montarea necesită pregătirea prealabilă a peretelui (adezivul se aplică pe perete, nu pe tapet).

 

 

Instalare

Fototapet MagicStick

Peretele trebuie să fie uscat, neted și curat - chiar și o textură minimă poate duce la dezlipirea tapetului. Vă recomandăm să nu vopsiți peretele cu cel puțin 3 săptămâni înainte de a aplica fototapetul. Rețineți, de asemenea, că starea vopselei de pe perete trebuie să fie foarte bună pentru a evita riscul desprinderii fototapetului împreună cu vopseaua. De asemenea, nu recomandăm aplicarea fototapetului pe pereți vopsiți cu latex sau acril. Materialul MagicStick poate fi lipit și îndepărtat de multe ori, așa că păstrați folia de transport care a fost atașat pe fototapet. Asigurați-vă că peretele este pregătit corespunzător, deoarece tapetul foto poate rupe suprafețele vechi sau prost pregătite atunci când este reaplicat. Materialul nu conține hârtie, de aceea poate fi curățat ușor cu o lavetă umedă fără a folosi detergenți. Dacă apar bule de aer, acestea pot fi îndepărtate ușor cu o racletă.

Fototapet vlies și de vinil pe bază de bumbac nețesut

Peretele trebuie să fie uscat și curat. Tapetul trebuie lipit pe perete cu un adeziv special pentru tapet, care se găsește în fiecare magazin de bricolaj (recomandăm ADEZIVUL METYLAN SPECIAL INSTANT pentru tapete vlies). Aplicați adezivul pe perete și puneți imediat tapetul - nu trebuie să aplicați adezivul pe material înainte de instalare, așa cum este în cazul tapetului tradițional. 

Fototapet laminat

Peretele trebuie să fie uscat și curat. Dacă montați autocolantul pe o suprafață verticală, începeți montarea de sus. În alte cazuri, nu contează din ce parte începeți să lipiți autocolantul. Întindeți autocolantul pe o suprafață curată și uscată, cu partea imprimată în sus. Dacă autocolantul este format din mai multe elemente, extindeți-le pe toate. Aplicați autocolantul uniform pe suprafață. Desprindeți 20-50 cm de material, apoi rulați hârtia suportului dedesubt. Folosiți o racletă pentru a netezi zona lipită, împingând bulele de aer spre margine. Pentru a monta un autocolant de dimensiuni mai mari sunt necesare două persoane: una dintre ele netezește fragmentul lipit cu o racletă, în timp ce cealaltă întinde marginea autocolantului prin rularea hârtiei de bază.

Fototapet din latex

Peretele trebuie să fie uscat și curat. Perete curat și neted (acoperit cu ipsos sau gips-carton) trebuie acoperit cu un grund special sau adeziv diluat. Lăsați să se usuce - după pregătirea pereților, se recomandă să așteptați 2 săptămâni, astfel încât pereții să fie perfect uscați. Pregătiți un loc sigur pentru desfacerea fototapetului și așezați-l cu partea imprimată în jos. Vă recomandăm să-l așezați pe un material curat și uscat - de exemplu, un cearceaf. Aplicați adezivul pe fototapet, întindeți-l bine pentru a acoperi suprafața uniform. Este foarte important să aplicați adezivul pe toate marginile. Așteptați aprox. 5 minute pentru ca tapetul să se înmoaie. Deși materialul este de înaltă calitate, atunci când este înmuiat, este cel mai expus la deteriorări mecanice. Aveți grijă!

Dacă doriți să aflați mai multe despre materialele noastre și despre cum să le instalați, vă rugăm să consultați instrucțiunile noastre de instalare pentru diferite tipuri de fototapet

Standarde de siguranță

Folosim o imprimantă HP LATEX 310 de ultimă generație cu certificat GreenGuard nu numai pentru a asigura cea mai înaltă calitate, ci și pentru a garanta că produsul pe care îl achiziționați este ecologic și îndeplinește cele mai stricte standarde de siguranță. În caz de întrebări, nu ezitați să ne contactați!

Ambalaj

Fototapetul nostru va fi livrat în părți de dimensiuni egale. Ambalăm produsele noastre în tuburi sigure, din carton, de aceea nu trebuie să vă faceți griji cu privire la distrugerea lor în timpul transportului. La fiecare tub atașăm instrucțiuni pas cu pas pentru montarea tapetului.

Eşantioane

Vă place unul dintre modelele din oferta noastră, dar nu sunteți sigur dacă se va potrivi la interiorul dvs.? Doriți să vedeți și să atingeți materialul pe care imprimăm fototapetele noastre? Nimic mai simplu! Vă oferim posibilitatea să comandați eșantioane. Atenție! Eșantioanele sunt destinate pentru verificarea materialului în realitate și testarea acestuia pe perete, nu pentru compararea culorilor! Culorile pot varia ușor în funcție de lotul de imprimare.