1. HOME
  2. /
  3. Autocolante
  4. /
  5. Autocolante de perete
  6. /
  7. Autocolant de perete bujori de epocă
încărcarea creatorului

Autocolant de perete bujori de epocă

Autocolant de perete bujori de epocă este o modalitate inovatoare pentru un interior la modă care va încânta toți musafirii.
Fototapet MagicStick
Fototapet MagicStick BubblesFree
Opțiune 1 - 21 autocolante
Opțiune 1 - 21 autocolante Opțiune 2 - 11 autocolante
Opțiune 1 - 21 autocolante
Opțiune 1 - 21 autocolante Opțiune 2 - 11 autocolante
LEI
- +
În coş
O gamă largă de metode de plată
Produse de înaltă calitate de la producător.
Comanda dvs. va fi trimisă pe: lun, 17.06 - mar, 18.06
Adaugă la favorite
Partajare
Pin it

Autocolant de perete bujori de epocă este o modalitate inovatoare pentru un interior la modă care va încânta toți musafirii. Decorațiunile de perete vor crea o atmosferă irepetabilă în fiecare cameră! Datorită Autocolant de perete bujori de epocă, apartamentul dvs. va dobândi nuanțe noi. Inspirația constituie cheia pentru crearea oricărei locuințe. Hotărându-vă să faceți cumpărături la Coloray.pl, puteți conta pe accesorii de design interior estetice și unice. Autocolant de perete bujori de epocă este rezistent la deteriorări mecanice, de aceea veți dobândi un decor de perete pentru mult timp. Oferta mare de modele și culori va face ca Autocolant de perete bujori de epocă să arate superb în orice cameră. Cu autocolantele noastre de perete, apartamentul dvs. nu numai că va câștiga un aspect nou, ci și un stil deosebit! În oferta magazinului nostru avem o selecție mare de autocolante și oferim ornamente de de cea mai bună clasă, care se potrivesc la multe stiluri de interioare. Explorați oferta noastră și alegeți schimbarea la care ați visat dintotdeauna! Cu astfel de autocolante originale pereții dvs. vor câștiga o a doua viață.

Material

Imprimăm autocolante de perete pe două materiale moderne:

MagicStick - un material modern, autoadeziv care permite aplicarea și îndepărtarea repetată - dacă este necesar, puteți elimina sau schimba poziția acestuia fără a deteriora suprafața de dedesubt. Materialul este foarte rezistent, ceea ce îl face imun la pete și rupere. Este ușor de lipit pe orice suprafață plană fără formarea de bule de aer deranjante - dacă totuși apar, ele pot fi îndepărtate cu ușurință cu o racletă. MagicStick este un material care nu conține hârtie. Funcționează ca un autocolant, astfel încât atunci când îl montați, nu trebuie să utilizați lipici. Materialul este rezistent la umiditate, cu toate acestea, nu poate fi expus la udare directă cu apă. Poate fi șters cu o lavetă umedă fără detergenți.


BubblesFree - Folie tubulară - un material inovator care elimină formarea de bule de aer iritante în timpul asamblării. Folia permite o aplicare ușoară și rapidă pe orice suprafață netedă. Poate fi îndepărtat de pe orice suprafață fără a fi deteriorat, dar nu poate fi reutilizat în alt loc.

Instalare

Abțibildurile de perete sunt realizate pe un material special care împiedică formarea bulelor de aer în timpul aplcării lor - dar dacă apar, pot fi scoase ușor cu o racletă. Astfel, aplicarea autocolantelor este extrem de simplă și rapidă. Înainte de aplicare, asigurați-vă că suprafața este pregătită corespunzător. Trebui să fie netedă și curată. Materialul nu va adera la peretele texturat sau proaspăt vopsit. De asemenea, nu se va lipi pe pereți vopsiți cu vopsea latex sau acrilică. Cu un perete proaspăt vopsit, așteptați 3 săptămâni înainte de aplicare. Rețineți, de asemenea, că starea vopselei de pe perete trebuie să fie în condiție bună pentru a evita riscul desprinderii abțibildurului împreună cu vopseaua. Autocolantul poate fi împărțit în părți mai mici, așa că trebuie să aveți grijă să le lipiți astfel încât să formeze modelul corect. Materialul nu conține hârtie, deci poate fi curățat cu o cârpă umedă fără utilizarea detergenților - dar nu poate fi expus la apă turnată direct. La comandă vor fi atașate, instrucțiunii detaliate de aplicare pas cu pas. Țineți minte că înainte de a aplica abțibildurile suprafața peretelui trebuie să fie bine pregătită! Dacă doriți o altă culoare de abțibilduri - scrieți-ne! Vă lăsăm o paletă de culori care vă va ajuta să alegeți nuanța potrivită de abțibilduri.

Standarde de siguranță

Utilizăm cea mai modernă imprimantă HP LATEX 310 cu certificat GreenGuard. Astfel, asigurăm cea mai înaltă calitate a imprimării și garantăm că autocolantele achiziționate sunt ecologice și respectă cele mai stricte standarde de siguranță. În caz de întrebări, nu ezitați să ne contactați!

Ambalaj

Ambalăm autocolantele pentru scări în tuburi solide, de carton, care protejează perfect articolele comandate. Fiecare set de autocolante este însoțit de instrucțiuni de montare.

Mostre

Vă oferim posibilitatea de a comanda mostre de fototapet. Datorită acestora, puteți verifica dacă materialul și modelul corespund așteptărilor dumneavoastră și dacă se vor potrivi la designul interior. Atenție! Mostrele au fost concepute pentru a verifica materialul în realitate, nu pentru a compara culorile! Culorile pot varia ușor în funcție de lotul de imprimare.