Cele mai la modă fototapete - un accesoriu original pentru interiorul dvs
dec, 5 2022   |   Tendințe & inspirații

Cele mai la modă fototapete - un accesoriu original pentru interiorul dvs

Fototapetele sunt o modalitate modernă de a transforma un interior rapid și original. Datorită instalării simple și rapide, imprimeurilor de efect și modelelor și culorilor diverse, tapetul este ales nu numai de părinții care amenajează camere pentru copii, ci și de casele de modă, restaurante și puburi. De ce fototapetul a devenit popular în ultimul timp? Spre deosebire de tapetul tradițional, fototapetul oferă o selecție uriașă de modele și culori, de aceea chiar și cei mai pretențioși clienți vor găsi ceva care să le placă. Montarea tapetului autoadeziv durează mai puțin de o oră, în timp ce lipirea tapetului clasic durează mult mai mult timp. Care sunt cele mai populare fototapete alese de clienți?

Abstracții pe perete, adică tipare interesante

Modelele abstracte de pe perete sunt tipare la care visează nu doar adolescenții. În acest sezon, constituie cele mai populare motive. Dungile alb-negru, punctele, liniile și zigzagurile se potrivesc bine combinate cu stilul scandinav. Petele colorate, pastelate se potrivesc atât în dormitoarele adolescenților, cât și în livinguri în stil boho. Mandala în culori inspirate din folclorul unor țări precum Portugalia sau Spania, va arăta bine într-o bucătărie luminoasă, într-un hol sau într-o baie. Abstracțiile ușoare, plăcute pentru ochi și care atrag atenția sunt o propunere interesantă pentru fanii minimalismului.

Cele mai la modă fototapete

Inspirații de design interior în stil loft

Casele tip loft din New York au inspirat de multă vreme designerii de interioare. Loftul necesită o amenajare bună a spațiului astfel încât pereții din cărămidă roșie și mobilierul din lemn cu finisaje metalice să nu copleșească interiorul. Atmosfera de loft înseamnă mai presus de toate cărămida roșie menționată mai sus, culori de negru și gri, precum și podele și pereți din beton brut. Amenajând o sufragerie în acest stil, puteți folosi foarte bine fototapet cu motive de beton, care imită perfect betonul real și reduce semnificativ timpul de instalare.

Cele mai la modă fototapete

Accente folk - fototapete cuimagini ale cerului

Norii albi și ușor pe un fundal albastru sau cerul furtunos gri vor conferi cu siguranță un caracter unic interiorului. Fototapetele cu motive de nori sunt folosite adesea ca decor pentru camerele de copii, dar arată frumos și în sufragerie și dormitor, mai ales atunci când sunt combinate cu accesorii pastelate. Norii sporesc senzația de lejeritate, astfel încât interiorul va fi luminat și optic mai mare decât în realitate. Tapetele cu teme de cer sunt o idee grozavă pentru decorarea spațiilor mici și înguste.

Munți - mai aproape de natură!

Drumețiile la munte calmează, vă permit să vă distanțați de problemele de fiecare zi și să vă relaxați mai bine. Cu toate acestea, nu avem întotdeauna timp și oportunități pentru a pleca într-o excursie la munte. Fototapetele cu motive montane nu numai că arată frumos, dar conferă și o atmosferă relaxantă interiorului, ceea ce poate fi deosebit de util. Există motive montane folosite destul de des în decorarea cabinetelor, birourilor și camerelor de copii. Dacă vă este dor de natură, vă puteți așeza comod și puteți trece la alegerea imaginii montane preferate.

Fototapetul cu peisaj - descoperiți un mod unic de amenajare a interiorului

Fototapetul cu peisaj este o alternativă pentru tablourile de perete, care va funcționa cel mai bine în bucătărie. Tapetele de perete pot fi ajustate la orice dimensiune a peretelui, astfel încât să puteți schimba ușor și rapid interiorul fără a acoperi neapărat peretele pe toată înălțimea și lățimea sa. Fototapetul cu pădure, mare sau munți vă va permite să vă relaxați și să vă liniștiți gândurile și, în același timp, va fi un accesoriu excelent într-o bucătărie cu o atmosferă scandinavă (neapărat cu fiorduri scandinave!).

Cele mai la modă fototapete

De ce merită să utilizați fototapete autoadezive în decorul interior?

În primul rând - aplicare rapidă și ușoară. Lipiți, neteziți și vă bucurați de un tapet cu tipar modern pentru o perioadă lungă de timp. Datorită rezistenței la rupere și la umiditate, fototapetele detașabile pot fi folosite în orice interioare fără limitări. Datorită lipirii și dezlipirii ușoare, tapetele foto autoadezive pot fi aplicate și dezlipite de multe ori, cu condiția ca peretele să fie pregătit corespunzător în prealabil. Cele mai la modă fototapete se potrivesc cu siguranță la tendințele din acest an: întoarcerea la natură, suveniruri din călătorii tropicale și interioare de tip loft. Gândiți-vă la designul interior și creați-vă propria compoziție originală.

înapoi
Citiți mai mult:

Paul Cézanne - opere de artă

Pictorul francez Paul Cézanne a vrut să descrie lumea și să influențeze impresiile umane într-un mod nou, așa că a rupt cu multe tradiții artistice. Schimbările care au avut loc în cariera sa artistică și în tehnica de pictură au avut un impact uriaș asupra artei contemporane. Explorați împreună cu noi viața și picturile lui Paul Cézanne.

citește mai mult

Folii autoadezive pentru mobila - 5 idei pentru utilizarea lor

Redecorarea locuinței poate fi o provocare plină de creativitate și satisfacții, iar foliile autoadezive pentru mobilă reprezintă o soluție accesibilă și versatilă pentru a insufla un nou suflu oricărui spațiu.

citește mai mult

Reproduceri ale celor mai faimoase picturi de Vincent van Gogh

Lucrările pictorului olandez Vincent van Gogh sunt cunoscute în întreaga lume și au jucat un rol foarte important în definirea artei secolului al XX-lea. Evenimentele din viața lui și locurile pe care le-a vizitat au devenit o sursă de inspirație pentru crearea unor tablouri minunate în spirit post-impresionist.

citește mai mult

Cum să agățați tablourile? Idei și inspirații pentru o galerie în casă

Tablourile combinate corespunzător pot schimba într-un mod uimitor spațiul gol de pe pereții dvs., dar agățarea lor nu este atât de ușoară pe cât pare. Este nevoie de timp ca să vă gândiți la un plan exact de acțiune. Vă vom sfătui cum să selectați și cum să agățați cu îndemânare tablourile în câțiva pași.

citește mai mult